2010-01-30

2010-01-30 @ 22:17:38

Längesen sist :) Har jobbat mycket och idag har jag hafft kvällsåk. Återstår 2 dagar av jobb sedan är jag ledig :) Är så segt att jobba 6 dagar, den där sista dagen märks verkligen av!

Igår var vi ute, Linda Bengtzing på HC, dock var hon urusel! Hon började spela så sent så jag hann bara höra en låt innan jag var tvungen att ta bussen hem :) Skulle ju upp tidigt idag!

Nu sitter jag här hemma själv i soffan, Kenny har en kompis uppe så dom är ute, dock verkade dom lite slitna efter gårdagen så får se när dom dyker upp igen :) Hyrde en film jag tänkte titta på "Bröllops duellen" men så började det en bra film på 5:an som jag inte kan sluta titta på :P Men får nog slå på hyrfilmen ändå annars hinner jag ju inte se den innan den ska tillbaka
!


2010-01-21

2010-01-21 @ 19:08:17

Är man yrkesskadad om man sitter och kollar på Sällskapsresan när dom är i fjällen, och när det kommer en ankalift i bild sitter man mer och kollar på armen och medbringaren än vad man gör på filmen :P Kom på mig själv göra det igår när ja kolla på den filmen. "Hmm, jaha dom har sånna medbringare, ser ju nästan ut som våra" Haha!

Idag har vart en bra dag på jobbet :) Nu är jag nyduschad och sitter med en ansiktsmask. Skönt! Idag fyller jag och Kenny 1år och det gör Olivia med :) Så grattis till oss alla 3! Dagen till ära ska vi inte göra något, Jag jobbade hela dagen och Kenny började klockan 3 på eftermiddan och jobbar till 12 inatt så vi går liksom om varandra hela dagen! Men vi ska hitta på nått kul om några veckor istället när båda är lediga :)


Jag och Kenny på 17Maj i Norge :)
 



Sitter på Kennys data så har bara denna bilden på Olivia :)
Men det kan vara en av mina favoriter för hon är så otroligt söt på denna :D


2010-01-20

2010-01-20 @ 19:55:21

Ännu en underbar dag på jobbet avklarad ;) Haha! När jag kom hem från jobbet idag somnade jag direkt i soffan, vaknade för en stund sen och då ringde mamma så har pratat med henne en stund.

Så mycket mer har inte hänt idag :P Ska åka till ICA och handla nått att äta för det är det nästan tomt på här hemma :) Imorgon är det torsdag och då kommer Kennys familj upp :)


2010-01-19

2010-01-20 @ 00:18:58

Nu var det dax för jobb igen! Började min vecka med ett kvällsåk, men började kl 10 så dagen blev inte så lång ändå :D Nu är det jobb i 4 dagar till som gäller innan ledigt i 3 dagar :) Sen kommer lillebror upp på praktik i 2 veckor :) (hur ska detta gå ;) Var hemma hos Frida igår med och färgade min utväxt, blev dock lite gult i hårbotten :( Men med lite silvershamop ett par duschar så ska det nog bli bra, annars får vi lägga i lite till om några dagar :)



Ska ju köpa skidor nu när lönen kommer! Tänkte att jag skulle köpa ett par lite billigare men så hittade jag ett par för 5500 på stadium och med våran personalrabatt på 25% blir det "bara" 4100kr! Men så har jag sett att dom köppt in exakt lika dana skidor på skidhyran här uppe och förra året kunde man köpa skidor av dom med! Så gick in dit förra veckan och fråga om man kunde köpa iår igen, men då hade dom säljstopp tydligen. Men så pratade jag med chefen och sa vílka skidor jag ville ha och så skulle han kolla på det!
Fick under tiden på annat håll reda på att det troligen skulle kosta mig mindre att köpa ett part nya med så bra personalrabatt! Så jag ställde in mig på att jag nog inte kunde köpa som skidorna!
MEN, så idag gick jag in och pratade med han chefen igen och han hade ett par i min längd och jag får dom för 2500!!! WEII! Dom har vart åkta på 2 gånger som dom är som helt nya! Nu är jag lycklig! :D


P Å  F R E D A G  Ä R  D O M  M I N A ! ! : )


2010-01-16

2010-01-16 @ 12:22:57

Lördag idag och min första lediga dag på 6 dagar! Nu är jag ledig i 3 dagar och det känns hur skönt som hellst! Eftersom jag jobbat så mycket plus att familjen har vart uppe så har det inte blivit så mycket uppdatering här! Har mest hängt hemma hos dom efter jobbet och ätit god mat och spelat en massa Wii Bowling :D

Idag ska jag och Maria gå och bada på Experium, Olivia skulle också med men hon har blivit förskyld så det blir vi två! Hoppas det är kul där inne :) Ska även försöka hinne med lite träning idag, var allt för längesen känns det som!




H A  E N  B R A  D A G  F Ö R  D E T  S K A  J A G  H A !


hjälp mig

2010-01-09 @ 14:47:17
Hej igen!

Okej nu är det såhär, som jag skrev tidigare så sitter jag inne på Gratisbio´s hemsida och klickar hem lite poäng! Och så såg jag att dom hade en tävling att om man värvar 100 personer så kan man vinna 5000 poäng.

Så följ denna länken och hjälp mig vinna ;) Du behöver inte vara aktiv för att det ska räknas och du själv får som sagt 75 poäng när du registrerar dig :) 5000 poäng ger en hel del presentkort så om ni hjälper mig vinna så lovar jag att lotta ut ett presentkort här i bloggen ;) ( Haha, låter som en storbloggare men några läsare om dagen har jag faktiskt som följer min blogg! Så kom igen nu! :D
 

gratisbio

2010-01-09 @ 12:06:05

Är jätte sugen på att shoppa så sitter inne på GratisBio nu och samlar lite poäng! Hur lätt som helst! Man samlar ihopp massa poäng genom att besöka hemsidor och sånt så byter man ut poängen mot presentkort på valfri butik! Superenkelt! 

Sammla du med GratisBio 

Eller gå in genom denna länken och bli medlem så få vi båda poäng :) Du får 75 poäng när du registrerar dig :)


2010-01-09

2010-01-09 @ 12:03:21
Idag är jag ledig, gick upp lite efter 10 idag :) Skönt att sova ut lite, var ledig igår med och spenderade den dagen med att vara lite bakism och på kvällen hälsade jag på Kenny på jobbet :) Dom skulle sitta och hålla koll på stolsliften hela natten för den har vart fel på några dagar nu så dom ville inte stänga av den över natten. Så satt med Kenny på toppen i 3 timmar och kollade film på datan!

Idag tänkte jag att jag skulle dra mig bort till gymmet, blir nog en promenad bort för det är jätte fint väder ute och bara 9 minus idag. Hoppas det har vänt nu så vi slipper jobba utomhus i 20 minus varge dag! Idag kommer Maja upp med vid 3 tiden så ska träffa henne med :D OCh imorn kommer familjen! Kommer bli en toppen vecka detta med bara massa nära och kära här uppe :)

2010-01-06

2010-01-06 @ 17:47:50

Här uppe är det sjukt kallt! Igår var det 20 minus och idag var det lika så förstår inte varför folk vill ut och åka skidor i denna kylen men det vill dom tydligen :P. Dock lite annan luft idag så det känndes lite varmare, men kallt är det! Så fort man tar av sig vanten utomhus så stelnar fingrarna! Nu har jag jobbat i 5 dagar och jobbar imorn med sen är jag ledig i 2 dagar :)

På söndag kommer familjen upp och det ska bli super kul tycker jag :D Ska bli kul att se Olivia plutten! I måndags var jag och Kenny på bio och såg Avatar! Den var hur bra som helst, rekomenderar verkligen er som inte sett den att se den! Var ute i söndags med, helt okej men var riktigt seg dagen efter när jag skulle upp och jobba klockan 8!

Lollo har vart på besök med, hon sov här mellan lördan och söndan sedan åkte hon till Hundfället till sin lilla Boy! Verkligen super kul att träffa henne och vi ska ses lite nu när jag är ledig fredag, lördag med hoppas jag!

Har lite bilder från nyår som jag tänkte lägga upp med men nu ska jag laga tacco paj så det får bli senare eller imorn :)


mitt år 2009

2010-01-01 @ 14:00:26

Januari
Har vart uppe i Lindvallen i en månad och jobbar. Hemlängtan är överkomlig men stärks otroligt mycket en dag när jag får ett sms om att min syster har fått barn! Underbara Olivia kom till jorden natten den 21 och det var även den natten det blev Emelie och Kenny! Kunde man fått en bättre start på det nya året?

Februari
Bokade bussresa och åkte hem en vecka. Träffade Olivia för första gången och spelade hockeycup med tjejerna i trolhättan :) Hade en massa sol uppe i Lindvallen och det blev en hel del goa skiddagar!

Mars
I mars hände inte så mycket. Jag jobbade på som vanligt här uppe. Mamma och Pappa kom en dag från trysil och hälsa på mig :) Även Norge planerna började ta fart!

April
Familjen kom upp på besök och det var super! Massa god mat och sällskap från dom bästa! Den 15 april lämnade vi Lindvallen för nya rika äventyr i Norge!

Maj
Den 5:e maj fick vi jobb på Laerdal och så var det igång! Hemlängat började knacka på dörren! Firade 17maj vilket var super kul! Och samma dag vann även norge Melodifestivalen! Mycket fest i Stavanger var det då! 

Juni
Jag åkte hem och firade Midsommar med familj och vänner! Hade en toppen helg! För övrigt var det jobb jobb och lite till jobb! 

Juli
Jobbet flyter på i Norge. Kennys föräldrar kommer upp en helg och bor hos oss och bjuder på massa god mat! Vi drar ihop en fest för vikarierna på Laerdal och har super kul!

Augusti
Jag åker hem till Tjörn igen, denna gången förljer Kenny med och vi firar min 20års dag hemma! Släktkalas och party och middag med tjejerna på HK.

September
Vi flyttar till en annan lägenhet i Norge och gör våran sista månad här! Börjar även planera för att åka till USA i oktober med några av Kennys kompisar

Oktober
Kommer hem efter ett halvår i Norge. Åker den 8:e till Florida med ett härligt gäng jag aldrig mött innan, vi har dom roligaste 8 dagarna man kan ha och USA var grymt! Blir även tagen av polisen där och blir portad från Universal Studios i 1år! Haha. Åker upp till Maja i Karlskoga och firar Halloween.

November
Varvar mellan att vara på Tjörn och i Avesta, den 12 november bär det av upp till Lindvallen igen och den 19:e gör jag min första jobbdag för säsongen här uppe.

December
Jobbet i Lindvallen flyter på och liften är ett toppen jobb! Firar Jul och Nyår med goda vänner och Kenny! Lite nya Norge planer börjar även dyka upp i tankarna på mig och Kenny! Bara 2 veckor kvar tills familjen kommer upp och hälsar på och om 3 veckor kommer Kennys familj :)

Slutsats
2009 har vart ett toppen år som bjudit på det ena äventyret efter det andra. Jag hoppas på ett lika äventyrsrikt 2010 och planerna har redan satts igång, Norge, Las Vegas, Thailand? Ja vi får se vad det nya året har att bjuda på :)




  • Till bloggens startsida

  • RSS 2.0