nya lägenheten

2009-08-29 @ 12:12:32
God morgon allihoppa! Nu sitter jag och skriver i den nya lägenheten :) Den är mycket finare än våran gamla, kan bero på att det inte är en mögglig källare :P Denna lägenheten ligger närmare stan och vi bor på 15:e våningen så utsikten kan man verkligen inte klaga på, ska ta ett kort nån dag och lägga upp =) Är dock lite jobbigt att gå upp i trapporna 15 våningar eftersom jag vägrar att ta liften här, ni vet när något slår glöd så knastrar det ju till? Så låter hissen hela tiden när man åker den, super högt. Hur läskigt som helst och det gör inte min cellskräck bättre! Så jag vet nån som kommer ha benmuskler efter en månad här!

Sitter vaken helt själv medans dom andra sover, tråkigt. Men jag kan inte sova bort hela dagen! Vaknade inatt av att det var storm och regn ute och det hördes hur mycket som helst när vi bor så högt upp, hördes som hela huset skulle braka ihop!

Ingen aning vad man ska hitta på idag, det blåser och regnar lika mycket som inatt ute. Tänkte cykla till affären och handla så man kan baka, men får nog vänta tills det spricker upp lite :)

Nu är det bara en månad kvar tills jag kommer hem! Ska bli jätte skönt, är hemma i ca 1,5-2 månader sedan åker jag upp till Lindvallen igen! Det ska bli jätte kul att jobba där igen! Det blev liften iaf, dom gjorde det så himla krongligt för mig att söka skidskolan så jag sket i det. Sen när jag väl valde liften då blev som hur trevliga som helst igen på mejlen! Inte okej! Men som sagt valde jag ju mellan dom två så ska inte bli tråkigt alls att stå i liften, tvärt om! Man får ju snygg solbränna till våren =)

Kommentarer
Postat av: Maria

Nu kan du kika in på bloggen ; )

2009-08-30 @ 13:36:44
URL: http://mariisens.blogg.se/
Postat av: kicki

JAG SAKNAR DIG SÅ OTROLIGT MYCKET! Längtar så tills ja kommer hem och kan få krama om dig (L)

2009-08-31 @ 20:38:03
URL: http://kickmick.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


  • Till bloggens startsida

  • RSS 2.0