julklappshandling och galna turister

2008-12-23 @ 23:00:34
Ja rubriken talar för sig själv :) Idag va de ju kvällsåk, så jag jobbade från 8-19,30 :) Blev mer och mer irriterad ju mer klockan blev tyvärr, andledningen till detta var, ursäkta uttycket ,men alla knäppa skidåkare och deras förbannade stavar. För det första så står det en skylt innan du tar liften där de står "Akta våra ögon, håll stavarna nere Tack" och med våra menar dom såklar oss som står och byglar på, för vad händer om vi byglar på två stycken med stavar i ankaliften, och när dom ska rätta till bygeln precis när ja släppt den? Jo de ska ja berätta, spetsen på stavarna flyger upp i våra ansikten, eller folk som får för sig att stoppa under stavarna under armen direkt efter vi byglat dom. Händer samma sak då kan ja ju säga :P Så efter några "de där va nära ögat" så blev ja lite irriterad. Så stog och bygla fok med en hand och banka ner deras stavar med andra. Men positivt med dagen var att det är vecka 52 nu så alla veckoaktiviteter drar igång, på tisdagar är det shower och tävlingar i gustavbacken, där ja jobbar, så vi fick musik och lite att titta på ikväll, sen sköt dom upp massa raketer för de va första dagen dom drog igång :D Mycket mysigt.

Här har ni några tips om ni ska upp till fjällen i vinter : ;)

* Håll stavarna NERÅT när ni åker liften! Viktigt
* Om det är en ankalift, markera vilken sida ni vill ha den på, ställ er till höger för att sitta på höger sida o.s.v. (Säger kanske sig själv för vissa, men inte alla) gör ni inte de är risken mycket stor att ni får medbringaren eller den oranga "pinnen" i huvudet.
* Snowboard åkare, ha FÅNGREM på er, har ni inte detta i sälen får ni inte åka upp i liften under några omständigheter, skötar ni emot tillkallas pistör och dom har all rätt att ta ifrån er erat liftkort, onödig följd för säkerhet och någon som kostar 70kr.
  Klarar ni av att hålla koll på detta så gör ni liftpersonalen en miljon gladare :P


Iallafall, efter jobbet idag så gick jag och handlade julklappar till mina sambos :D Kan dock inte skirva vad för dom vet att jag har blogg :P Kan berätta imorn ;) Imorn ska jag jobba 8-13 sen klockan 17.30 är det julbord :D Fick julklapp av jobbet idag med, man får välja valfritt plagg i sälen sortimenter, det vill säga, lindvallen/sälen kläder, typ t-shirtar, tjocktröjjor, mysbraller a ni fattar :) Blir nog en tjocktröjja för min del :P

Innan jag avslutar detta allt för långa inlägget så vill ja bara säga tack Helen för julhälsningen och God Jul till er med :D God Jul till alla där hemma som sitter och läser detta (L)

Kommentarer
Postat av: kicki

God jul och Gott Nytt År gumman :D hoppas du får en jätte bra nyår med mkt fest ;)

saknar dig massor och älskar dig ännu mer :D längtar tills den dagen vi träffas igen :D (L)(L)(L)

2008-12-24 @ 05:28:53
URL: http://kickmick.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


  • Till bloggens startsida

  • RSS 2.0