bloggar från norge

2009-04-15 @ 15:42:54
Hejhej nu ær vi i norge! Solen skiner, eller a den gjorde det imorse nær vi kom men det gør den inte længre :P
Resan hit gick jætta bra, vi åkte från Lindvallen vid halv 12 tiden och var framme vid 11 imorse i Stavanger! Men vi valde lite fel væg nræ vi kørde hit,, før att slippa køra runt hela kusten tænkte vi ta vægen som gick egenom hela norge før den såg kortare ut på kartan, men icke, det var upp och ner før høga berg och smala vægar hela vægen næstan :P Ett rent helvette att køra den vægen, så nær vi åker hem tar vi stora vægen længs kusten :P

Idag har vi haft møte med våran blivande arbetsgivande, det ær ett bemanningsføretag som vi ær anstællda av, Stein Inge var jætte snæll och imorgonbitt klockan 9 ska vi till fabriken och gøra våran utbildning. Nær man klarat utbildningen skickas det klartecken att man kan børja jobba och då ringer dom in en sen och berættar nær och vilken avdelning man ska jobba på! Så ænsålænge vet vi inte nær vi børjar men førhoppningsvis blir det på måndag troode Stein. Just nu sitter vi på ett hotell som vi har tagit in på før att ha nån stans att sova inatt så jag sitter i lobbyn dær det fanns gratis internett :) Imorgon ska vi æven på visning till en lægenhet klockan 9 på kvællen, som vi verkligen hoppas vi får, annars bilr det vandrarhem eller hotell nån natt till, men hade vart skønt att komma in i allt med lægenhet och sånt istællet :) Lite dyrt med att behøva sova på hotell fler nætter, men dert knasiga hær ær att hotellet var lika billigt att bo på som ett pensionat.

Kommer kanske inte bli så mycket bloggande innan vi får ordning på lægenhet och internet och allt sånt, men nu har ni fått lite information om vad som hænder hær borta! :)

Ha de toppen i Sverige før de ska jag ha i Norge ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


  • Till bloggens startsida

  • RSS 2.0